Bæredygtigt armeringsstål

Bæredygtigt armeringsstål – også kendt som tentorstål eller kamstål – til armering af betonstøbning er et af vores specialer hos Celsa Steel Service. Selvom du har brug for tentorstål til at armere din beton under støbningen, kan du sagtens undgå at bruge armeringsstål med en høj miljøbelastning.

Vores tentorstål består af 100 % omsmeltet skrotstål. Vi bruger kun elektro-ovne og har en af de reneste stålproduktioner i verden. For at producere 10 tons stål bruger vi 11 tons stålskrot. I konventionel stålproduktion bruges der 14 ton jernmalm, to ton stålskrot og seks ton fossilt brændsel.

Uanset hvad du skal støbe fundamenter og elementer til, er vi altså klar med den tentorstål, som er med til at nedbringe byggeriets miljømæssige fodaftryk.

Vil du tale med en ekspert i armeringsstål?

Armering til støbning af beton

Vores armeringsstål er skabt til at opfylde dine behov og specifikationer. Når det er nedstøbt i betonen, kan du være sikker på at have et holdbart fundament og armerede betonelementer til et hvilket som helst byggeri.

Som Danmarks førende leverandør af bæredygtigt armeringsstål har vi leveret:

  •  CO2-besparende armering til hospitalsbyggeri
  • Danmarks største boligbyggeri, Lighthouse 2.0
  • Klimavenlig armering til domiciler som det, Per Aarsleff bygger på Postgrunden i København

Og vi gør en dyd ud af at lytte til vores kunder. Det er vores garanti for, at vi kan udvikle os og vores armeringsstål sammen med dem.

Dine 3D-tegninger kan bruges til let bestilling af armeringsstål. Direkte fra Tekla kan du importere dine tegninger til vores gratis online program QR. På den måde undgår vi langt de fleste fejl i bestillingen, og vi kan se præcis, hvad I har tænkt jer, så I hurtigt kan få ordren.

Armeringsstål, som sparer tid

Som professionel har du brug for løsninger, som både letter projekteringen og selve arbejdet. Det har vi blik for. Derfor har vi udviklet lette afstandsholdere i plast. Vi har døbt dem Speedies, fordi de skærer meget tid af arbejdet med at lægge armeringsnet ud. Du skal ikke længere clipse nettet fast. I stedet lægger du Speedies med en fast afstand. Så holder de armeringsnettet på plads midt i betonen, mens den støbes og størkner.

Vi har også sørget for, at dine folk kan rulle armeringsnet ud på store fundamenter på meget kort tid. Løsningen hedder Bamtec®. Både beregninger og praktisk erfaring viser, at du med armeringsstål i rullenet sparer tid på kraner og manuel nedlægning. Fordi der er aflagt fast afstand fra vores produktion, sparer du også en stor mængde stål.

Hvordan kan vi hjælpe med armeringsstil til dit projekt? Ring til os på 47 16 00 30 og lad os finde ud af det sammen.

armeringsstaal_celsa_steel_service