Egedal Kommune afholder virksomhedssafari den 19. september, hvor folkeskolelærer og elever besøger Celsa Steel Service som et led i et større skole-virksomhedssamarbejde.

Hos Celsa Steel Service glæder vi os til at sætte fokus på alle de spændende karriere- og udviklingsmuligheder stålindustrien og Celsa Steel Service som lokal virksomhed har at byde på.
– både indenfor håndværk, bæredygtighed, projektledelse og digitalisering.

 Naturvidenskabernes Hus, som arrangerer arrangementet udtaler:

”Virksomhedssafarien er en inspirationstur til god undervisning, hvor lærerne får et lille kig ind i en virksomhedsverden, som de normalt ikke kender. Det betyder, at besøgende på de forskellige virksomheder er korte og intense, så lærerne får indsigt i virksomhederne, som de efter safarien kan gå mere i dybden med”.

Det er et initiativ Celsa Steel Service bakker op om. Vi kan bidrage til safarien ved at give deltagerne en lærerig oplevelse på fabrikken. Her vil vi blandt andet komme ind på emner som bæredygtighed og digitalisering, der er højaktuelle temaer, der appellerer til nutidens unge.

”Stålindustrien har måske et lidt støvet ry, men branchen rummer i virkeligheden alle de ingredienser de unge efterspørger i dag. Ikke kun håndværk – men også bæredygtighed, tekniske udfordringer og karrieremuligheder indenfor ledelse, projektstyring og digitalisering. Vi håber, at vi ved at åbne dørene og give et dybere indblik i vores virksomhed, får vist de mange muligheder, branchen og Celsa Steel Service som lokal virksomhed har at byde på. F.eks. kan man hos Celsa bestille klimavenlig armering med intelligent ordring – et godt eksempel på den digitalisering og det fokus på klimavenlige løsninger, som taler til unges præferencer i dag.”, siger Søren Kilmose, Adm. direktør i Celsa Steel Service

I denne omgang af virksomhedssafari deltager otte forskellige lokale virksomheder i Egedal Kommune.

Recommended Posts