Produktstærk Teknisk Salgskonsulent med forretningsansvar – råhusbyggeri og infrastruktur

Er du byggefagligt stærk på råhusbyggeri eller infrastrukturprojekter? Færdes du hjemmevant hos entreprenører, på byggepladsen og hos rådgivere? Formår du at sælge hele ”løsninger” og kan du udvikle et forretningsområde? Hvis ja, så synes vi du skal sende en ansøgning.

Dit primære succeskriterie er indgåelse af projektaftaler med store og mellemstore entreprenører om levering af distans, forskalling, curing, retarder og vandtætningsløsninger, og meget gerne sammen med vores armeringsstål.

Så dit ansvar og dine opgaver er:

Være med til at udvikle vores forretning og markedet for salg af komplementær-produkter til betonstøbning. Salg af armering er vores grundlæggende produkt, men komplementærprodukterne skal have dit primære fokus og interesse – med øje for løsningssalg. Du er virksomhedens stemme udadtil og vil have hyppige besøg på byggepladserne for at følge op og få den næste ordre. Du har ansvar for tilbudsgivning, struktureret opfølgning og forhandling. Det forventes, at du kan give kvalificeret input til sortimentsudvikling og sammen med salgschefen kan styrke vores position ved at have de rigtige produkter i sortiment. I det hele taget vil du og salgschefen have et tæt samarbejde.
Geografi: primært Sjælland, men også med lejlighedsvise ture til Fyn/Jylland

Din personlighed:

Først og fremmest har du drive til at udviklet et lille  forretningsområde i byggebranchen Du trives med at rådgive kunder. Du har et højt serviceniveau og er vedholdende. Du arbejder selvstændigt, nyder at samarbejde og bidrager til det team du er en del af. Du har et godt gåpåmod. Du har en naturlig flair for IT-systemer, da tilbudsgivning m.v. foregår på dette. Du tager ansvar for egen læring og udvikling. Du er struktureret og systematisk og har måske tidligere arbejdet med lead- og projektpipeline

Din baggrund:

Du har en byggefaglig baggrund og/eller erfaring med råhusbyggeri / infrastrukturbyggeri. Gerne uddannet bygningskonstruktør, byggeteknikker eller byggekoordinator. Du har flere års erfaring med salg til entreprenører og bearbejdning af rådgivere, fx fra betonbranchen. Erfaring med eller kendskab til vandtætning, forskalling, armering og beton er et stort plus. Du er vant til at arbejde med ERP-systemer og erfaren i Excel – du lærer hurtigt nyt
Dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig:

Et selvstændigt og alsidigt job i et mindre salgs- og produktionsselskab som er en del af en international koncern. Salgsafdelingen består af 10 medarbejdere og herudover vil du have et tæt samarbejde med indkøb og logistik. Du har frihed under ansvar, men netop derfor skal du også have det nødvendige drive til at skabe din egen succes.

Kontakt:

Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte salgschef Carsten Røjgaard på 21 44 10 65.

Ansøgningsfrist: Vi lukker rekrutteringsprocessen når vi finder den rigtige kandidat og har derfor ingen deadline.

Recommended Posts