Celsas forsyningskæde er ikke relateret til Rusland, da vores armering oparbejdes af nordisk skrot.

Celsa Group, Europas største producent af bygningsarmering, der ejer Celsa Steel Service A/S i Ølstykke, føler sig privilegeret i denne tid, hvor stålmarkedet ryster pga. krigen i Ukraine.

”Vi er som helhed ikke berørte af situationen i Ukraine, fordi alt vores armering er lavet af skrot fra Norden. Dertil kommer, at vi takket være lange tætte relationer med vores skrot-leverandører, har ”førsteret” til at købe det skrot, de har. Derfor får krigen i Ukraine ingen langsigtet betydning for Celsas leveringssikkerhed”.

Sådan siger Carsten Røjgaard, Salgs- og Marketingchef hos Celsa Steel Service Danmark. Han sover roligt om natten, for den turbulente situation på stålmarkederne rokker ikke ved Celsas forsyningskæde. Celsas armering laves nemlig af skrot fra Celsa Nordics eget stålværk i Mo i Rana i Norge, der håndterer ca. 60 % af Norges metalskrot. Derfor er Celsas armering ikke bundet op på forsyningskæder, relateret til Rusland.

Vores stålværket i Mo i Rana drives på CO2 neutral el fra vandkraft og bl.a. derfor har Celsas armering et meget lavt CO2 aftryk på bare 425 kg CO2/tons.

Recommended Posts