Cel_QR_01_shot

Celsa Steel Services QR-software er et online værktøj, hvor man kan specificere sin armering og undervejs følge med i leveringer og mængder. QR er nu tilgængeligt for alle vores kunder.

QR er et program, som er udviklet af Celsa-koncernen og som bliver brugt af alle nordiske Celsa-selskaber. QR gør det let at udarbejde bukkelister over armering ud fra CAD-tegninger.

Når en specifikation er lavet, kan man foretage bestilling direkte i programmet, og siden kan man løbende holde øje med ordrestatus, ligesom man kan få overblik over alle tidligere ordrer.

Nu er QR gjort tilgængeligt for alle vores kunder.

Cel_QR_01_man

Indbygget kontrol

QR er udviklet af armeringsspecialister til armeringsspecialister og er målrettet til det daglige arbejde med armering. Softwaren har indbygget kontrol, så man ikke kan komme til at specificere noget, der ikke kan produceres i virkeligheden – det gælder både net og bøjler. Det betyder, at man øjeblikkeligt får valideret specifikationen, så der aldrig er tvivl om, hvorvidt noget kan lade sig gøre i praksis.

Med QR kan du:

  • Oprette et ubegrænset antal projekter
  • Dele projekter med andre QR-brugere
  • Uploade dokumenter, der hører til projektet
  • Oprette lister over klippet og bukket armering
  • Oprette lister over specialnet og svejste kurve
  • Eksportere XML-filer og printe tegninger og styklister
  • Holde styr på leveringsstatus på alle ordrer
  • Få godt overblik over projektet med integreret farvemærkning
  • QR er integreret med Tekla Structures og vil senere også kunne understøtte integration med Revit.

Cel_QR_01_coup

Integration med Tekla

Via en add-on til Tekla kan QR hente armeringen direkte ind i Celsas produktion uden yderligere behandling. Det er desuden muligt at angive en farvekombination, hvis man ønsker, at armeringen skal markeres. Det gør sortering og indbygning på byggepladsen lettere.

Løbende udvikling og optimering

Et værktøj som QR er altid under udvikling, og Celsa investerer løbende i systemet, så vores kunder kan få endnu mere hjælp af programmet. I dag kan kunderne selv specificere og bestille armering, og senere vil kunderne også selv kunne ændre i leveringsdatoer og afkalde ordrer. Det vil også blive muligt at udarbejde projektlister, så man let kan opgøre mængder på bygningsdelsniveau.

Sådan får du adgang

Du skal bruge et login for at få adgang til QR – det kan du få ved at henvende dig til teknisk chef Johnny Enghoff pr. telefon på 47 16 00 41 eller pr. mail på johnny.enghoff@celsa-steelservice.com.

Recommended Posts