Svejste armeringskurve med forskalling. Klar til blive løftet på plads.

Svejste armeringskurve med forskalling har en række fordele:

  • Hurtigere montage – sparer tid og etableringsomkostninger.
  • Bedre og sikrere arbejdsmiljø – intet arbejde i en mudret skakt med risiko for jordskred.
  • Mindre jordarbejde – skaktgraven skal ikke flyttes og efterfyldes i samme omfang.
  • Budgetsikkerhed – omkostningerne er allerede udarbejdet, før arbejdet er udført.
  • Entreprenøren kan udføre arbejde uden at skulle vente på forskalling, armering og støbning.

Svejste armeringskurve med forskalling er tidsbesparende og gør planlægningen på pladsen nem.

Introduktionen af vores unikke svejste armeringskurve med forskalling er blevet taget godt imod af vores kunder. Vi har være ude på en byggeplads i Förslöv uden for Båstad – Sverige. Her bygger NP Nilsson et trælager. Hertil kræves armering fra Celsa, som vil optage kræfterne fra stålkonstruktionen.

Da vi ankommer til pladsen er de svejste armeringskurve med forskalling allerede ankommet, klar til at blive installeret. Allerede nu kan vi se at de, kommer til at spare tid ved installation på pladsen, samt sparer NP Nilsson for spild af afskåret armering og forskalling.

 

Bedre planlægning af armering og forskalling

 

Til projektet i Förslöv leverede Celsa Steel Service 131 fundamenter. De største armeringskurve med forskalling målte: 2,5 x 3,0 x 7,0m. Klar til at blive løftet på plads i udgravningen hurtigt og nemt. Men det er ikke kun tidsbesparelsen, som er fordelen.

Markus Hedström, site manager MMB: “Udover at spare meget tid, forenkles planlægningen af ​​tid og budget. Med præfabrikerede elementer, er konsekvenserne af eventuelle fejlberegninger ikke så store som i forhold til armering uden forskalling”

Markus fortsætter – “Hvor tidsbesparelsen ligger er ret indlysende, men man sparer også tid under den frie udgravning. Vi skal ikke grave mere, end hvad størrelsen på formen kræver. Det skyldes, at vi ikke har brug for at være i graven under montage, som ved traditionel støbning”.

Markus Hedström, platschef MMB

Ergonomisk og hurtig montering med GPS

Vores rejse fører os videre nordpå til en byggeplads i Halmstad. Sjovt nok ringer endnu et lager på vegne af NP Nilsson. Betonpladen er opført af BAB-byg. Til dette projekt har Celsa Steel Service leveret 74 fundamenter. På fundamenterne monteres stolpesko, hvori de bærende træbjælker skal forankres.

Ved vores ankomst er løftekranen i fuld gang med at placere fundamenter i fine rækker. GPS-funktionen i løfteanordningen gør det nemt at placere fundamenterne med millimeterpræcision.

“Nemt at få ret”

Magnus Landin, site manager hos BAB-bygg: “Til vores projekt, leverede Celsa Steel Service svejste armeringskurve med pre monteret armeringsjernskurve, som vi kunne sætte i jorden, hvilket sparede tid og arbejde. Enkle, lette og fleksible enheder, der gør det nemt at få arbejdet gjort rigtigt. Vi vil bruge flere af disse forme i fremtiden! “

Magnus Landin, platschef, BAB-bygg

Billedgalleri