Startsiden » Virksomheden

Virksomheden

Celsa Steel Service A/S har været førende i industrialiseringen af armering i mere end 40 år.

Siden 2006 har Celsa Steel Service A/S tilhørt den spanske koncern Celsa GroupTM med hovedkontor i Barcelona. Celsa GroupTM er en Europas største stålproducenter med flere stålværker i Europa og med salgskontorer over hele verden.

Vores kontor og produktion er beliggende i Ølstykke tæt på Frederikssund. Vi er blandt Danmarks førende leverandører af armeringsstål. Svejste armeringsnet og ilægnings parat armering er vore kerne forretningsområder.
Vi har været med på Danmarks største projekter herunder Storebælt, Øresundsforbindelsen og Metroen i København.

Kontor og produktion i Ølstykke.

Kontor og produktion i Ølstykke.

Hos Celsa Steel Service kan I bestille armering direkte til hurtig levering. Vores konsulenter er altid parate til at give råd og vejlending til at løse jeres armeringsbehov. Vi arbejder i hele Danmark med samtlige interessenter i byggebranchen: myndigheder, rådgivere, entreprenører, grossister, elementfabrikker m.fl.

Vi deltager aktivt i projekterne og kommer med anbefalinger til, hvordan armeringsprojektet mest hensigtsmæssigt kan udformes ud fra en økonomisk og tidsmæssig betragtning.

Vi tilpasser leverancerne til projektet, således at det passer med indbygningstakten i byggeriet. Dermed lettes styringen og håndteringen på byggepladsen og lagerbindingen reduceres.

Alle råvarer produceres på eget stålværk beliggende i Mo i Rana, Norge.

Bearbejdningen foregår i Danmark og følger dansk lovgivning og overenskomst.

RakstalArmeringsprodukter

Produkterne omfatter alt fra standardnet og lagerjern til skræddersyede svejste kurve og bjælker, rullearmering, specialnet samt klippet og bukket armering.

Armeringstjenester

Vor service omfatter bl.a. udarbejdelse af bukkelister og tegninger, farvemærkning, 3D-modellering, konsulenthjælp ved systemvalg, klokkesletslevering med eller uden kran m.m.