Celsa Steel Service A/S har været førende i industrialiseringen af armering i over 40 år.

Siden 2006 har Celsa Steel Service A/S tilhørt den spanske koncern Celsa GroupTM med hovedkontor i Barcelona. Celsa GroupTM er en af Europas største stålproducenter med flere stålværker i Europa og med salgskontorer over hele verden.

Vores kontor og produktion er beliggende i Ølstykke tæt på Frederikssund. Vi er blandt Danmarks førende leverandører af armeringsstål. Svejste armeringsnet og ilægningsparat armering er vores kerne forretningsområder.
Vi har været med på nogle af Danmarks største projekter herunder Storebælt, Øresundsforbindelsen og Metroen i København.

Hos Celsa Steel Service kan du bestille armering direkte til hurtig levering. 

Vores konsulenter er parate med råd og vejledning omkring jeres armeringsbehov. 

Vi deltager aktivt i projekterne og kommer med anbefalinger til, hvordan armeringsprojektet mest hensigtsmæssigt kan udformes ud fra en økonomisk og tidsmæssig betragtning.

Vi arbejder i hele Danmark med samtlige interessenter i byggebranchen: myndigheder, rådgivere, entreprenører, grossister, elementfabrikker m.fl.

Vi tilpasser leverancerne til projektet, således at det passer med indbygningstakten i byggeriet. Dermed lettes styringen og håndteringen på byggepladsen og lagerbindingen reduceres.

Alle råvarer produceres på eget stålværk beliggende i Mo i Rana, Norge.

Bearbejdningen foregår i Danmark og følger dansk lovgivning og overenskomst.

Læs mere om vores stålværk her.

Armeringsprodukter

Produkterne omfatter alt fra standardnet og lagerjern til skræddersyede svejste kurve og bjælker, rullearmering, specialnet samt klip og buk armering.

Se vores produkter her.

Armeringstjenester

Vor service omfatter bl.a. udarbejdelse af bukkelister og tegninger, farvemærkning, 3D-modellering, konsulenthjælp ved systemvalg, klokkesletslevering med eller uden kran m.m.

Se vores services her.

Kontor og produktion i Ølstykke.
Kontor og produktion i Ølstykke.

Historie

Celsa Steelservice A/S i Ølstykke har rødder tilbage til 1964, hvor produktionen, under navnet “Fundia”, blev etableret som en del af Halmstad stålværk.

I 2006 blev virksomheden opkøbt af den spanske koncern Celsa GroupTM, og skiftede dermed navn til Celsa Steel Service A/S.

Celsa-koncernen har flere stålværker i Europa, men alt stål, der bearbejdes i produktionen i Ølstykke, leveres fra det moderne værk i Mo i Rana I Norge. Stålværket i Mo i Rana oparbejder udelukkende metalskrot, og er blandt de mest miljøvenlige i Verden.

Se mere om valseværket i Norge her.