En ny svejserobot vil øge fabrikkens kapacitet og leveringsevne af armeringskurve til sekantpæle.

Celsa Steel Service har netop investeret i avanceret robotteknologi, som skal positionere virksomheden som førende leverandør af dobbeltsvejste armeringskurve til sekant-løsninger til fordel for entreprenørerne og deres kunder.

Byggeriet eksploderer i København, ikke mindst i hovedstadens tidligere havneområder. Men det meget tætte byggeri i kombination med en ekstrem kalkholdig undergrund, kan give udfordringer i forhold til pilotering. Den ellers så almindelige nedbankning af pæle eller spuns kan på grund af de hårde lag påvirke nærtliggende bygninger. Det har øget interessen for fundering med sekantpæle, funderingspæle, som in-situ støbes i borede huller.

Den nye svejserobot, som i øjeblikket monteres af teknikere fra den italienske leverandør i Ølstykke, er for Celsa Steel Service en del af en større investering i produktionsoptimering, der øger fabrikkens kapacitet, og leveringsevne indenfor kompleks armering. Aktuelt er fabrikken ved at flytte ind i 2 nærliggende haller, 300 meter fra den nuværende fabrik. Den ene hal skal huse den nye svejserobot. Den anden hal vil skabe markant bedre rammer for den i forvejen store produktion af håndsvejste løsninger.

”Vores investering i den nye robot er en del af en større plan, som gør at Celsa Steel Service dækker et væsentligt bredere felt af entreprenørernes efterspørgsel. Med robotten vil vi øge vores kapacitet markant, så vi fremover dagligt kan producere 12 gange så mange sekantkurve, som før. Det optimerer vores produktionsprocesser og styrker vores konkurrenceevne – til fordel for både entreprenørerne og deres kunder”, siger Søren Kilmose, Celsa Steel Service.

Den nye svejserobot indvies ved et Åbent Hus arrangement hos Celsa Steel Service den 22/8 i Ølstykke.

svejserobot

Recommended Posts